Preišči ta spletni dnevnik

Spremljevalci

četrtek, 25. junij 2020

Obvestilo

Zdravo!

Zaradi pomanjkanja časa blog prejšnji teden ni izšel. Blog prav tako ne bo izšel naslednji teden, zato smo pred dvema tednoma pripravili kar 4 bloge. Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav do naslednjič

LUKA in Flip

nedelja, 14. junij 2020

1. KVIZ NA NAŠEM BLOGU!

Pozdravljeni v Flipovem blogu.

Danes je na vrsti prvi kviz na našem blogu. Kviz vsebuje vprašanja o dosedanjih blogih. Spodaj najdete povezavo do kviza. Takoj ko oddate kviz boste prejeli povratno informacijo o rezultatu.
https://forms.gle/oxMjZLixzHfZUU7r6

Do naslednjič lep pozdrav

LUKA in Flip

Predstavljamo JBL GO 2 zvočnik.

Pozdravljeni, tudi v mojem imenu na Flipovem dnevniku.
Danes bom govoril o eni tehnološki stvari in sicer brezžičnem zvočniku za majhno ceno in dobro kvaliteto.

JBL GO 2:

Zagotovo poznate podjetje JBL, ki izdeluje od zvočnikov, slušalk do marsičesa. Te zvočniki so dobri, ker so vodoodporni in v tem poletne času, tudi če ga vržete v vodo se ne bo pokvaril. Brezžični prenosni zvočnik JBL se ponaša s praktično in kompaktno velikostjo, zato ga lahko odnesete kamorkoli želite. Z zvočnikom se lahko povežete preko telefona, tabličnega računalnika in računalnika preko bluethoot povezave.

TEHNIČNE PODROBNOSTI ZVOČNIKA: 

Teža: 184 g
Dimenzije: 71,2 x 86 x 31,6 mm
Set vsebuje: zvočnik, microUSB kabel, Quick-start navodila, varnostna opozorila in garancijski list.
Čas predvajnja: 5 ur
Čas polnjenja: 2,5 ure.










Za danes je to vse iz moje strani. Več blogov prihaja in ne pozabite se naročiti na kanal, tako da kliknete gumb spremljaj. V komentar pa prosim zapišite kaj naj delamo naslednjič.

Do naslednjič lep pozdrav.

Luka.






sobota, 13. junij 2020

Predstavitev

Zdravo!

Sem Flip in to je moj spletni dnevnik. Tu bom objavljal in delil vse stvari in dogodke ki prihajajo in komentiral pretekle dogodke ter predstavljal  nove tehnološke "igrače". To je moj prvi blog zato upam, da vam bo všeč. Zanj se bom trudil po svojih najboljših močeh. Če bi radi, da objavim blog na temo po vaši želji mi to napišite v komentarje. Blogi bodo izhajali vsako soboto. 

Do naslednjič lep pozdrav

Flip

NOVO LETO JE TU!

 Pred 4. dnevi se je začelo novo leto! JUHUHU. Končno je leta 2020 konec. Preden naredimo kratek pregled minulega katastrofalnega leta pregl...